Teşekkürler Dr. Mustafa Lütfi Yazıcıoğlu
  Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzun kurucusu ve on yıldır  hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi M. Lütfi YAZICIOĞLU, üniversitemizde üstlenmiş olduğu yöneticilik hizmetleri sebebiyle teşekkür plaketi almaya layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi M. Lütfi YAZICIOĞLU, 2010 yılından günümüze kadar yapmış olduğu yöneticilik görevini geçtiğimiz günlerde Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Emel EKİM'e devretti. Gerek öğrencilerine, gerek çalışma arkadaşlarına göstermiş olduğu özverili davranışlardan ve başarılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Kurumumuz çatısı altında bulunan GSMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Emel EKİM, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KAYA, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ALTUNBAŞAK, GSMYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. İrem CERAN, Öğr. Gör. Sibel ÇOLAK BONCUKÇU, Öğr. Gör. Güvenç CEVİZ, Güzel Sanatlar Fakülte Sekreteri Necdet ATASOY, Memur Betül GÜMÜŞ, Tekniker Hasan O. SAKALLI, Tekniker Yasir ÇELEBİ törene katılım sağlarken, organizasyonda konuşan Dr. Öğr. Üyesi M. Lütfi YAZICIOĞLU "Gözüm arkada kalmıyor, ekibime güveniyorum, Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuzun  başarılarının devamını diliyorum" dedi.  Alanında birçok başarılı akademik faaliyet gösteren Dr. Öğr. Üyesi M. Lütfi YAZICIOĞLU hala Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde öğretim üyeliği görevine devam etmektedir.