Uluslararası Üniversite Ziyareti

Haziran ayında Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu olarak Üsküdar Yerleşkemizde İspanya Escuela de Arte José Val del Omar de Granada'dan akademisyen Sn. Lydia Lopez Perez'i ağırladık. Bu ziyaret ile her iki eğitim kurumunun müfredatlarını incelenerek yapılabilecek ortaklıklar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. GSMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Akif Kemal Karatepe, Ambalaj Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Sibel Çolak Boncukçu ve Grafik Tasarım Bölümü Arş. Gör. Muhammed Halid Dağcı'nın mihmandarlığında gerçekleşen ziyaret, Ambalaj Tasarımı son sınıf öğrencilerinden Şeyma Nur Abdal ve Ekin Düzgünoğlu'nun da eşlik ettiği Ambalaj Tasarımı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan serginin gezilmesi ile tamamlandı.