2022-2023 yılı Oryantasyon Programı

Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “2022-2023 yılı Oryantasyon Programı” 03 Ekim 2022 tarihinde bütün Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile gerçekleştirildi. Oryantasyon programı Güzel Sanatlar Meslek yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Musa Duman’ın açılış konuşması sonrası Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu müdür yardımcısı Öğr. Gör. İrem Ceran, Mimari Restorasyon Program başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Lütfi Yazıcıoğlu, Ambalaj Tasarımı Program başkanı, Öğr. Gör. Sibel Çolak Boncukçu’ nun konuşmalarıyla öğrencilere üniversitemiz, yerleşkemiz, bölümlerimiz, müfredatları ve stajlarıyla ile ilgili bilgiler verildi.  Bunların yanı sıra yeni gelen öğrencilerimizle hocalarımız tanıştırıldı.