Güzel Sanatlar Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

29 Eylül 2017

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eserlerinden oluşan Yıl Sonu Sergisi, 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Programı kapsamında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu alanında eğitim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Yıl Sonu Sergisi”, Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Mütevelli Heyet Başkanımız İsmail Gerçek, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahameddin Başar,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Hüsrev Subaşı, bölüm hocaları ve öğrencilerin katılımıyla Kandilli Yerleşkesi’nde açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Hüsrev Subaşı, sergiyi katılımcılarla birlikte gezerek eserler hakkında bilgi verdi.