ERPA Uluslararası Eğitim Kongresi

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ülkü Gezer, ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri 2017’de “Eğitimde Başarının Tanımı ve Yeni Yaklaşımlar” bildirisini sundu.

Eğitim alanında çalışan akademisyenlerin ve araştırmacıların eğitimin niteliğini arttıracak çalışmaları ve önerileri ile deneyimlerini dinlemek için düzenlenen ERPA Uluslararası Eğitim Kongreleri bu yıl 5. kez yapıldı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 18-21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan kongre yedi ayrı salonda eşzamanlı organize edilmiş 180 oturumla tamamlandı. Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ülkü Gezer de eğitimde yeni modelleri ele aldığı bildirisiyle kongreye katıldı.

Kongrede, sosyal bilimlere eğitiminden fen bilimlerine, müzik ve sanattan dil eğitimine, özel eğitimden teknolojiye kadar farklı açılardan eğitimin niteliğinin tartışıldığı bildiriler sunuldu.