Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
Güzel Sanatlar MYO
Bize Ulaşın
Bize Ulaşın
FSMVÜ | 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılı Bütünleme Sınav Tarihleri ve Önemli Duyuru
Duyuru Arşivi

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi bütünleme sınavları 10-12 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Herhangi bir dersten DC, DD, FD ve FF alan öğrenciler ile CC ve üzeri not alıp (AA hariç) notlarını yükseltmek isteyen tüm öğrenciler bütünleme sınavlarına girme hakkına sahiptir.

Bütünleme Sınavına girebilmek için;

Bütünleme sınavlarına katılmak isteyen öğrenciler, 03-08 Haziran 2013 tarihleri arasında katılmak istedikleri dersleri otomasyon üzerinden seçmelidirler(yeni uygulama).  Bütünleme sınavlarının sınıf listesi ve not giriş sayfasındaki isimler dersi tercih eden öğrencilerden oluşacaktır. İlgili tarihlerde dersi seçmeyen öğrenciler bütünleme sınavına girme hakkını kaybetmiş sayılırlar.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi için tıklayınız.